vrijdag

18 NOV 2022

IJsselstein, Utrecht

Datum
vrijdag 18 november 2022

Locatie
Bij Broere
Voorstraat 14
3401 DC IJsselstein

Tijden
20:30 tot 00:00 uur

18-11-2022 🍋🍹🌴🥳

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Club Lemonade logo

3e EDITIE!

3e editie Club Lemonade op 18 november 2022 in IJsselstein

De 1e en 2e editie van Club Lemonade op 1 juli en 9 september 2022 waren epic! De 2e editie was nóg drukker bezocht en nóg sfeervoller dan de 1e editie.

Op vrijdagavond 18 november 2022 zal de 3e editie plaatsvinden in de feestlocatie Bij Broere, in IJsselstein. Alessio de Martino trad de 1e editie op en Sem van Dijk tijdens de 2e editie.

Binnenkort maken wij bekend wie er de 3e editie komt optreden. Houd de site en de nieuwsbrief dus goed in de gaten om die kaarten als eerste te pakken!

Wij hebben er heel veel zin in om jou met de Club Lemonade events te verrassen! Binnenkort maken wij bekend welke DJ er komt draaien en wie komt optreden voor jullie. Volg ons op Insta: @clublemonadenl.

“Lemonade Paradise. Always A Surprise.” 🌴🍋🎉

Regeltjes

Om een zo leuk mogelijk feest te organiseren spreekt Club Lemonade graag een paar regels met je af.  Het deurbeleid is: binnen is binnen en om 22:00 uur gaan de deuren dicht. Een standaard consumptie kost € 2,50. Kleding: geen petje/trainingspak. Alcohol is niet toegestaan. Bij binnenkomst wordt er getest op alcoholgebruik via een blaastest. Ook word je gefouilleerd. De dresscode is “Partystyle / Feestelijk”. We kunnen vragen om je te legitimeren. Club Lemonade kijkt er naar uit om er samen een epic feest van te maken!

Je kunt maximaal 10 kaarten per bestelling kopen. Wil je meer kaarten kopen? Dan kan dat in meerdere bestellingen. De servicekosten per ticket zijn €0,95.

Hapje & Drankje in IJsselstein doen?

In IJsselstein kun je heerlijk uit eten gaan of een drankje doen in één van de vele sfeervolle restaurantjes en barretjes, zowel in het gezellige historische centrum als daar buiten!

“Lemonade Paradise. Always A Surprise.” 🌴🍋🎉

Club Lemonade logo